THE JUICERY

Juicery at Home

More greens to
the people!

- Nå får du den sunneste og fresheste lunsjen på døra

Vegansk mat blir bare mer og mer populært blant folk flest. Med det nye konseptet Juicery at Home fra The Juicery, blir det enda enklere å spise plantebasert. Nå får du nemlig levert kaldpresset juice og drømmemåltidet på døren!

– Det er et mål for oss å gjøre næringsrik og plantebasert mat tilgjengelig for folk flest – ikke bare for de spesielt interesserte, sier Abbas Fazal, Co-founder og Daglig leder i The Juicery.

The Juicery er en plantebasert-kjede som raskt har blitt en favoritt blant mange. For fire år siden åpnet de dørene for første gang på Frogner og siden har kjeden åpnet hele syv filialer.

- Helt problemfritt!

Gode vibber, kaldpresset Juice og skikkelig gogd plantebasert mat er det som står i sentrum hos de fem gründerne, som i sin tid synes tilbudet for plantebasert mat i Norge var for dårlig.

- Maten skal smake like fantastisk som den ser ut!

Alle produktene våre er 100% plantebaserte, meierifrie, sukkerfrie og uten tilsetningsstoffer. Vi snakker skikkelig sunn og næringsrik mat. Men, det er ikke dermed sagt at maten ikke kan se fresh ut og smake herlig i tillegg, avslutter Fazal.
Menyen er fullspekket med fristende salater, sandwicher, bowls, juicer, rå desserter, is og kaffe. Finn din favoritt her!